İçindekiler ;
Yani mobil sohbet. Yani demek istiyoruz ki; telefonunuzdan da giriş yapabilirsiniz, illa bilgisayar başında olmanıza gerek yok. Siz yeter ki gelmek isteyin. Sohbetten uzak kalmanıza gerek yok. Uzak… Ne kadar da iç acıtan bir kelime değil mi? Hele bir de gönüller uzaksa. Bu uzaklık iki gönül arasındaysa ya da birbirini seven iki gönül birbirinden uzaksa. Geçer mi o zaman, biter mi o hasret? Zaman… Bu dakikalar ne kadar da hain değil mi? Bazen deli gibi akıp giderken bazen de takılıp kalır yelkovan. Asla yerinden kıpırdamaz sanki. Sonra saate tekrar tekrar bakarsınız ve dersiniz ki; “ulan ömür geçiyor be, sayılı zaman mı geçmeyecek?”. Evet, ömür bile geçiyor, zaman su gibi akıp gidiyor aslında. En üzgün olduğum zamanlarda hep bunu düşünürüm, ömür bitiyor, yıllar akıp geçiyor, geçmesin şu zaman be! Hep yerinde saysa keşke. O yelkovan yerinden asla kıpırdamasa, zaman dursa, dünya dursa. Hangi durumda olursak olalım, dursa zaman. Bir kere yaşayacağımız şu hayatın, neden hızla akıp gitmesini isteriz ki? Yaşayın işte, hayat ne getirirse getirsin yüksünmeden, gocunmadan yaşayın yahu! Ölüp de ne yapacaksınız? Herkesin sonu aynı nasıl olsa. O yüzden bırakalım da zaman istediği gibi geçsin. Ne yavaş ne hızlı. Bizi dinlemiyor zaten de olsundu.
Ne yapalım yani şimdi? Müzik dinleyelim. Ne dinleyelim? “Hiç sevmemiştim demişsin kaldı mı bilmediğim?” diyor hadi bunu dinleyelimmmmmm. Son birkaç gündür dilime dolandı, “İnadına Sevdiğim. Bir insanın inadı bile sevilir mi arkadaş? Bir de bir roman şarkısı var; “Sakalına Kadar Aşık Olduğum” breh breh. Nasıl bu kadar aşık olunabiliyor ya? Çok isterdim ben de böyle kör kütük, sırılsıklam aşık olmayı valla. Olmuyor ama işte olmuyor, olmuyor, olmuyor. Demek ki neymişşşş? Aşk diye bir şey yokmuş. Nasıl çıkarım ama? Bence güzel, hatta çok güzel. Aşk falan yok tabii. Olsa bulurduk herhalde bir şekilde değil mi? Varsa da çok iyi saklanıyor. Amaaaaannnn!… varsa da yoksa da bana ne ki? Aşk nedir? Acı, ıstırap, hüzün, gözyaşı, keder ve bilumum berbat hisle birlikte gelen, saçmalatan, insanın huyunu suyunu değiştiren, yüzünde aptal bir sırıtmaya sebep olan duygu karmaşası. Vaaaayyy çok iyi tanımladım ha. Neyse ne işte, aşk meşk hikaye yani. Hepsi yalan dolan. Gelip geçici kalp çarpıntısı, heyecan, karnında kelebekler uçuşurmuş, e kelebeklerin ömrü de malumunuz. Aşkın da bu kadar kısa sürmesi normal demek ki. Bütün suç kelebeklerin. O natin, güzeller güzeli, harika varlıkların. Kelebekler uzun yaşasa aşk da uzun sürecekti. Ama yok işte, bu kadar.
Eee ne diyordum ben ya? Hah; android sohbet diyordum. Yani mobil sohbet, yani telefondan giriş yapılabilen sohbet. Her yerde, istediğiniz her anda yanınızda olan sohbet. Ve bu sohbetin en tercih edilen adresi de bizim sohbet sitemiz. Eğer siz de bu ayrıcalığa sahip olmak istiyorsanız, istikamet; sohbethane.net. Hiçbir ücret ödemeden mobil telefonunuzdan, üyelik şartı olmadan giriş yapabilirsiniz. Biz oradayız, sizi bekliyoruz. Bu kadar yeter ben gidiyorum, siz de gelin .
Bütün Kullanıcılarına Mobil Almanya Chat Hizmeti Sunan Sitemizde Bedava Olarak Chat ve Sohbet Yapabilirsiniz. Mobil Almanya Sohbet ve Mobil Almanya Chat Hizmetleri Sizlere Tamamen Bedava Olarak Sunulmaktadır. AlmanyaSohbet.Life Kalitesi ile Sohbet Etmenin Ayrıcalığına Varın.!!!
Kumru
7 Nisan 2020 at 16:59Emeğine sağlık çok güzel anlatmışsın sadece sohbeti değil aslında hasreti, gurbeti ve özlemi de anlatmışsın. Mesafeler uzak olsa da gönüller sohbethanede buluşuyor (:
HeRqeLe
7 Nisan 2020 at 17:03onuda bır dahakı romanda anlatacagım zeynep hanım
MeLiKe
7 Nisan 2020 at 17:03Birliğin beraberligin Dostluğun ve Sevginin Eğlencenin Sohbetin Tek Adresi işte burası——> Sohbethane.net Bekleriz
Burculu
7 Nisan 2020 at 17:06Gercekten çok güzel bir sohbet kanali seviyeli bir biçimde arkadaslik sohbet edebilegimiz bir yer gerçekten yetkililerin eline sağlık böyle biryer iyi ki var herkesi bu elit sohbetin olduğu haneye bekliyoruz
HeRqeLe
7 Nisan 2020 at 17:09Burculu hanım tşk Ederiz
Ecrin
7 Nisan 2020 at 17:18Kalite kokan,hoş anlayışlı canın sıkkın olduğunda her kim olursan ol sana kulak veren neyin var diye soran halinizi anlayacak kişilerin olduğu bir ortam olup abi,abla,kardeş edinebileceğiniz, ilerki yıllar için dostluk kurabileceğiniz, sohbetin güzel döndüğü dj`lerin eksik olmadığı sıcak bir aile ortamı istiyorsanız beklemeyin buyrun gelin… ( Makale ayrı bi güzel olmuş emeğinize sağlık )
HeRqeLe
7 Nisan 2020 at 17:22Tşkler Ecrin Hanım
AyS`i
7 Nisan 2020 at 17:43Gercekten emegine saglık herqelecimm makele 10 numara olmuş eminim ilhamını biz sevgili sohbethane userlerinden aldın.. Evet biz bir aileyiz sizleri de bu ailede görmek isteriz.. O zaman buyrun içerde neler var bir. Göz atın derim. :)) hoş sohbetler
HeRqeLe
7 Nisan 2020 at 17:46Tşkler AYs’i Hanım
Gökyüzü
7 Nisan 2020 at 18:00Oncelikle makale icin elinize saglik. Bu siteye 1 hafta oldu geldigim. Bircok yer baktim takilmak icin ve tesadufen Sohbethane.net e girdim. Iyiki girmisim diyorum. Nerdeyse 7/24 canli dj performansi, samimi sohbetler ve rahatsiz etmeyen insanlar istiyorsaniz tek dogru adres burasi. Seviye, saygi ve dostlugun tek adresi. Sizleride bekliyoruz.
HeRqeLe
7 Nisan 2020 at 18:46Tşk Ederiz Gökyüzü Hanım
HeRqeLe
8 Nisan 2020 at 04:54Tşk edrriz yasemin hanım
deva-su
7 Nisan 2020 at 18:28Selam hergele aplam emeginize saglik makalede guzel.olmus eee ne demisler emek verirsen karsiligini alirsin demi sizde cok ugrastiniz seviyeli sohbet olmasi icin olduda super bi sohbet yeri tavsiye ederim katilmak isteyenlere
HeRqeLe
7 Nisan 2020 at 18:45Tşk Ederiz Deva-Su Yenge 😀
Ecem
7 Nisan 2020 at 18:40Hakaten etkileyici bir site sohbeti karşılamaları insanı cidden evime geldim diyecek şekilde. Tşkederiz sohbethane.
HeRqeLe
7 Nisan 2020 at 18:45Tşk Ederiz Ecem Hanım
MeLiKe
7 Nisan 2020 at 20:52Sevginin,saygının eğlencenin,kahkahanın tek adresi ————>Sohbethane.net emeklerinize sağlık bize dostluğu öğreten güzel insanlar:)
HeRqeLe
8 Nisan 2020 at 04:52Tşk ederiz melike hanim
RüVeYdA
8 Nisan 2020 at 00:44Makaleyi okudugumda sonlara yaklasinca nasil bir samimiyet bu da kim Allahım dedim😊 ve yazanı gordum heehhh dedim Hergele abimin yureginden dökülmüş .Öncelikle emeginize sağlık . Anlatilmaz yaşanır derim birbirinden guzel arkadaslar dostlar bu sitede ,her zaman derim sohbethane ailesi diye, ayricaligimiz samimiyetimizdir … eeee o kadar dil döktüm😊 ne duruyorsunuz sizde bize katilmak istemez misinz?
HeRqeLe
8 Nisan 2020 at 04:53Tşk ederiz rüveyda hanım
SeLeNa
8 Nisan 2020 at 01:16Dostlukların Çıkarsız Menfatsiz olduğu sohbetin Arkadaşlığın En GüzeL adresi sohbethane Emeğinden dolayı Teşekkürler HeRqeLe Can
HeRqeLe
8 Nisan 2020 at 04:52Tşk ederim SelanacAn
FEO
8 Nisan 2020 at 08:20Yüregine Saglık kardeşim…Bi Feo sözü derki
Güzel insanların oldugu Bi ortamda Yapılan herşey Güzel olur.bu bakar Güzel insanı Bi araya Toplamak Zor işdir Zor işde Sohbethanenin işidir..iyiye Deil En iyiye ihtiyaçınız varsa dogru yerdesiniz oturun oturdugunuz yerde 🙂
FEO
8 Nisan 2020 at 08:24Yüregine Saglık kardeşim…Bi Feo sözü derki
Güzel insanların oldugu Bi ortamda Yapılan herşey Güzel olur.bu bakar Güzel insanı Bi araya Toplamak Zor işdir Zor işde Sohbethanenin işidir..iyiye Deil En iyiye ihtiyaçınız varsa dogru yerdesiniz oturun oturdugunuz yerde 🙂
HeRqeLe
8 Nisan 2020 at 13:32Tşk Ederiz Feo Bey
NeFeSs
8 Nisan 2020 at 09:29Dostlugun Arkadasligin Tek Adressi Sohbethane bekleriz ….
Ailemize katil sende huzurlu ol
HeRqeLe
8 Nisan 2020 at 13:32tşk Ederiz NeFes Hanım
Esmila
8 Nisan 2020 at 12:44Bir kasa elma da mutlaka çürük çıkar degilmi böyle ortamlardada mutlaka huzuru bozan yada yanlış anlamaya meyilli insanlar mutlaka vardır ama onlara aldırış etmeden kişiliğinden ödün vermeden sohbet etmek böyle ortamlarda kalabilmektir önemli olan ..Başta Hergele ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürler çok az zaman aralarında kalmama rağmen güzel ve seviyeli dostluklar edinmeme vesile olan benim için sanal alemin en seviyeli sitesi sohbethane.net olmuştur…Başarılarınızın devamını dilerim….
HeRqeLe
8 Nisan 2020 at 13:32Tşk Ederiz Ebru hanım
Canan
8 Nisan 2020 at 15:14Selam Hergele Bey
Öncelikle Eline emegine yüregine saglik makalen güzel olmus. Rabbim güzel insanlarla karsilastirsin burda da cok güzel arkadasliklar edindik
Ayagina tas deymesin basarili olma dilegiyle
Hayirli günler
HeRqeLe
8 Nisan 2020 at 17:12Tşk Ederiz Canan Hanım
coşkun
7 Mart 2022 at 19:57güzel sohbet sıcak ortam tşkler
Şeyda
7 Mart 2022 at 20:09Her zaman saygılı seviyeli bi sohbet yeri bulmak istemiştim aradığım yeri buldum sayenizde emeği geçen herkese tskler..